Forget Ha Long Bay – come here instead | TAM COC VlogTam coc là một trong những thị trấn đẹp nhất Việt Nam. Với cảnh quan núi đá vôi nhô cao, nó còn được gọi là vịnh Hạ Long trên cạn. Hôm nay, chúng tôi đến thăm Hùng Mua để leo lên đỉnh để có một trong những quang cảnh đẹp nhất ở Việt Nam Chúng tôi khuyên du khách nên ghé thăm khu vực này trong chuyến đi đến Việt Nam chủ yếu là do nó gần , các điểm tham quan thiên nhiên tuyệt đẹp và một loạt các phòng nghỉ đẹp cho bất kỳ ngân sách. Chúng tôi khuyên bạn nên ở lại 2-4 đêm trong khu vực để có thể tận hưởng các chuyến đi bộ đường dài, tham quan sông, chùa và hang động chỉ cách đó một chuyến đi bằng xe tay ga. —— TRIPPED TRAVEL GEAR: Sản phẩm do Tim và Fin sản xuất. Đồ du lịch chất lượng cao không kèm theo giá hàng hiệu. Hình khối đóng gói TRIPPED: Balo TRIPPED: —————– ĐẶT VIDEO NHƯ CHÚNG TÔI: Fin sẽ giúp bạn chỉnh sửa hậu trường (và được giảm giá 50%): Âm nhạc chúng tôi đã sử dụng trong tập này. Dùng thử miễn phí trong 30 ngày: ———– HÃY LÀ BẠN BÈ: BLOG: INSTAGRAM: FACEBOOK: Không thể cảm ơn đủ vì bạn đã ở đây và xem kênh của chúng tôi! Vui lòng thả một dòng bất kỳ lúc nào trong phần bình luận hoặc tại [email protected] GIỚI THIỆU VỀ CHÚNG TÔI: Chúng tôi đang đi du lịch toàn thời gian, sống theo điều kiện của riêng mình và hiển thị cho bạn những chi tiết và cá nhân mà chúng tôi đã tìm ra cùng cách. Đôi khi nó là về việc điều hướng các quyết định lớn, thay đổi cuộc đời. Đôi khi nó là về việc điều hướng con đường miễn phí dường như vô luật lệ đang lái xe ở Hà Nội. Đó là những khoảnh khắc chiến thắng và những khoảnh khắc hoảng sợ. Cái tốt, cái xấu, cái xấu – và quan trọng nhất là hài hước và thực tế. Chúng tôi không ở đây để cho bạn biết “cách nó được thực hiện.” Chỉ là cách chúng tôi đã làm điều đó. Và rằng bất cứ điều gì nó đang gọi bạn – cách bạn làm điều đó dễ đạt được hơn những gì bạn có thể tưởng tượng. Chúng tôi tin rằng thế giới là một nơi thú vị hơn khi mọi người từ chối quy ước để ủng hộ những gì họ thực sự quan tâm. Đây là chúng tôi đang đưa ý tưởng đó vào thử nghiệm – mỗi lần một bảng tính ngân sách, cải tạo RV và video máy bay không người lái đỉnh núi. .

See also  Cách nấu món ngon mỗi ngày Độc lạ Đặc Sản Bình Phước @thithihuynh Vlog cần thơ

Chuyên mục khách sạn Hà Nội

Chúng tôi Cung cấp thông tin về các Địa điểm lưu trú Ở Hà Nội và các vùng khác ở Việt nam

Website: cheaphotel365.net

Các thông tin có thể có thay đổi theo thời gian, quý vị có thể cập nhật các thông tin mới nhất trực tiếp theo các địa chỉ được giới thiệu.

Check Also

Gà Nướng Bờ Sông !! Cách Nướng Độc Lạ !!!

Chuyên mục Ẩm thực Chúng tôi Cung cấp thông tin về các Ẩm thực ở …

36 comments

 1. Nơi đây quân đội và vua nhà Trần ẩn náu chờ thời cơ để ba lần đánh tan nát quân Mông Cổ, một giai đoạn lịch sử oai hùng của Việt Nam

 2. Muhammad Ilyas

  I love the whole region of Indochina, specifically Thailand, Vietnam, Combodia, Laos, and when I am watching yours channel I remind my own trips to those countries , thank you very much for your efforts for making such a good videos for us.

 3. What month did you travel to Tam Coc? Thanks

 4. Cat Ba Green Trail Travel

  It is informative video, I have been to Tam Coc 3 times and really want to comeback because it is very beautiful place.

  From Tam Coc it is very easy to go to Cat Ba island with bus or limosine car. From Cat Ba island you can visit Lan Ha bay and the less touristic of Ha Long bay. it is worth to do that. We hope you will be back to Vietnam, especial to visit Lan Ha bay and Ha Long bay.

 5. van Trinh nguyen

  "Forget Ha Long Bay" – You're joking but you're right ! – Ha Long, There're only islands and water. In Tam Coc (and Trang An) , "Dried Ha Long" you have everything – island, water, cave, rice field, river, mountain, many nice people, you can take tour on boat or bike, many beautiful and famous places and… good food.

 6. Totally agree Tim and Fin. I took my 3 teens on a father-daughter trip thru Vietnam from north to south 2 years ago. We visited both Halong and Tam Coc. Definitely found Tam Coc to be much more enjoyable. Love your videos. Keep it up. Glad I found your videos.

 7. COM CENTER AFTN

  I look like to watch all your video , I hope your happy, lot of heath and continous trips travel all the world. Được Lê VietNam

 8. the garbage make me feel really sad….

 9. You're right about the trash, I saw lots of it during my travel in Viet Nam too. I found that very disturbing and frustrated. The same with this issue in the States, now with COVID-19 – we have a new kind of trash: the discarded masks and the gloves on the streets, bushes and sidewalks. Trash cans are everywhere also, but people would just drop them where they stand, I hate these irresponsible and lazy people.

  Bạn nói đúng về rác, tôi cũng thấy rất nhiều trong chuyến du lịch ở Việt Nam. Tôi thấy điều đó rất đáng lo ngại và bực bội. Vấn đề này ở Hoa Kỳ cũng vậy, giờ đây với COVID-19 – chúng ta có một loại rác mới: khẩu trang và găng tay bỏ đi trên đường phố, bụi rậm và vỉa hè. Thùng rác có ở khắp mọi nơi, nhưng ho lai vứt chúng ở nơi họ đứng, tôi rat ghét những người vô trách nhiệm và lười biếng nay.

 10. I'm so jealous that you guys are having too much fun!
  Every place in Vietnam has a unique beauty of its own. You guys got to check out my home town in Vietnam.
  Kien Giang is almost the very southern part of Vietnam. It's so beautiful they even wrote a song for it.
  There is Phu Quoc and other beautiful islands close by Kien Giang that you should also check them check.
  KIÊN GIANG MÌNH ĐẸP LẮM is the song. Thanks for another cool video TIM and FIN! Stay fun and safe journey!

 11. Eternal Summer Rising - Traveling Techies

  Tam Coc is beautiful! One of the popular tourist destination in north Vietnam.

 12. I take it back – you guys are great!

 13. Dudes so about him and what he needs – Glad its been what you were waiting for. Not chill enough with your red and blue lens shades and tank tops? Ok lets get "chill" gear from 30 years ago – Khakis, gym shoes and ray bans.

 14. Not sure about the longevity of this relationship. Some subtle issues here. #1 No chin.

 15. it's my hometown. You will see mountains everywhere unless you go to bed XD XD

 16. I'm going there tomorrow. How does it compare to Vang Vieng in Laos, which is one of my favourite places?

 17. Dragon associates with VN,and Snake associates with China. Damn, why are they trashing beautiful place like this ?

 18. Welcome to Vietnam 🇻🇳

 19. So good to see people enjoying authentic culture and local opportunities. F hanoi!

 20. Trust me I get irritated and angry when I go back to visit the motherland with how tourism has trashed the environment.

 21. rebelle sailing

  Awesome video, Breathtaking footage!
  Just wondering, how to get there from Hanoi?is there a flight or train?

 22. Trash everywhere, such a shame.

 23. fokas petrogiannis

  👍👌👏

 24. I love Tim & Fin

 25. nice views, sad the garbage is everywhere.

 26. LOVE your videos!! Well produced!! Just got back from Vietnam Sunday. Was there 3 weeks (Saigon, Nhan Trang, Da Nang) Should make a digital download guide of your routes & stops & hotels we should stay at. I’d totally purchase! I saw your videos and inspired me to take a trip next year for my sons 16th birthday and we are renting bikes and doing this northern loop. Super excited!!

 27. Piate cez Deviate

  Your URL in video description for TRIPPED Packing Cubes doesn't work

 28. CallMehWondering!

  beautiful video! 😉

 29. 00:39 TAM CỐC(not beautiful like TRÀNG AN). Should go to TRÀNG AN.
  09:08 HANG MÚA(NEAR TAM CỐC, with about 500 steps to the top). Come here when the rice season ripens from May to mid-June every year.

 30. When i was there first time vietnam in 2012, i was completely alone on top. In high season. I see It changed a lot since then.

 31. Again a VLOCK:
  "Video locked on travelers faces"

  Too MANY many MANY of them on YouTube

 32. Michael Ritchie

  Awesome editing!!

 33. wow Tam Coc is beautiful. But I am going to Quy Nhon next month. Tam Coc will be next time. Love Vietnan.

 34. Tom Hiddleston

  wow the natural scenery is so beautiful .Please come to the cave PHONG NHA KE BANG. QUANG BINH province Vietnam. There are many most beautiful caves in the world. 👍👍💖💖👏👏

 35. Pocket Trailblazer

  So great to see you guys back in Vietnam explore- feel like you are back in your natural habitat 😊

 36. Tim and Fin!!! – I loved this episode… The drone footage and editing is awesome, but my favorite Tim comments were:

  1) “I miss our Mexican donkey”
  2) “Just swim up there”
  3) “Mine looks like it came out of a gum ball machine”