The #1 Travel Hack Of 2020 – How ANYONE Can Get 50% Off HotelsTôi tình cờ gặp một vụ hack du lịch đáng kinh ngạc đã THAY ĐỔI hoàn toàn cách tôi đặt phòng khách sạn. Nếu bạn đang tìm kiếm một bản hack du lịch để tiết kiệm tiền, ngân sách cho chuyến đi của bạn và chi trả nhiều hơn cho chuyến du lịch- thì không cần tìm đâu xa hơn video NÀY! * KHÔNG được tài trợ. KHÔNG phải là một liên kết liên kết. Phần tốn kém nhất của chuyến du lịch thường là chỗ ở / khách sạn. Đối với một chiếc hộp nhỏ được trang bị nội thất nhỏ, họ có thể dễ dàng chi trả cho bạn 200 đô la một đêm. Khi tôi muốn thực hiện một chuyến đi đến Hawaii gần đây, tất cả các khách sạn đều là 400 đô la + một đêm và nó chỉ là TUYỆT ĐỐI! Vì vậy, tôi tìm thấy những bí ẩn này trên hotwire.com- nhưng tôi quyết định rằng PHẢI có cách để tìm ra khách sạn trước khi đặt phòng … hóa ra là có- và nó khá dễ dàng. Trong video ngày hôm nay, tôi đã thử nghiệm hack này một vài lần, đã chứng minh nó là đúng và cuối cùng đã tiết kiệm được hơn 1.800 đô la cho chuyến đi của mình. Giải thích bằng văn bản về vụ hack: 1. Tìm thỏa thuận bí ẩn hotwire trong ngày 2. Đánh giá xếp hạng của thỏa thuận trong ngày và BẤT KỲ thông tin chi tiết nào khác mà họ cung cấp cho bạn. Chẳng hạn như , phí nghỉ dưỡng hàng ngày, số lượt đánh giá. Đôi khi họ cung cấp cho bạn nhiều chi tiết hơn những người khác. 3. Tìm các khách sạn khác được liệt kê trên trang web cho cùng một số xếp hạng, sau đó đối sánh nó với khách sạn bí ẩn. Đối với điều này, bạn sẽ cần phải đi đến các đánh giá của từng khách sạn và so sánh tình trạng, dịch vụ, mức độ sạch sẽ, v.v. TẤT CẢ NHỮNG ĐIỀU NÀY PHẢI PHÙ HỢP VỚI KHÁCH SẠN CỦA TÔI. Khi bạn tìm thấy khách sạn phù hợp với những đánh giá này và ở cùng một vị trí – bạn đã tìm thấy khách sạn bí ẩn! 4. Thực hiện tìm kiếm trên Internet về giá phòng của khách sạn, chỉ để CHẮC CHẮN là bạn đang nhận được mức giá thấp nhất có thể. 5. Đặt khách sạn, tuyệt vời nhất là nó thực sự hoạt động, và tận hưởng chuyến đi của bạn! 🙂 THÊM LƯỢT ĐI DU LỊCH: Giảm $ 40 khi đặt vé Airbnb đầu tiên của bạn với: Giảm $ 25 cho lần đặt chỗ đầu tiên của bạn với mã khuyến mãi HotelTonight: MOCHURCH Mã Uber (giảm $ 10 cho chuyến đi đầu tiên của bạn với nó): MonicaC41 ——— ———————————————- yêu cầu kinh doanh: monica @ abramsart.com instagram: twitter :.

See also  Khách Sạn Nhà Nghỉ Tại Biên Hòa, Đồng Nai (Cập Nhật 2020)

Chuyên mục khách sạn Hà Nội

Chúng tôi Cung cấp thông tin về các Địa điểm lưu trú Ở Hà Nội và các vùng khác ở Việt nam

Website: cheaphotel365.net

Các thông tin có thể có thay đổi theo thời gian, quý vị có thể cập nhật các thông tin mới nhất trực tiếp theo các địa chỉ được giới thiệu.

Check Also

LML Vlog | Bít Tết Ngon Nhất Hà Nội Mà Bọn Mình Thích Ở Đâu ? Our Favorite Beef Steak

🏠 🚗 Liên hệ quảng cáo : [email protected] / 0705066168 Gian hàng LML : ———————————— …

37 comments

 1. Angel of A Million Years

  So overall hotwire is best?

 2. So why doesn't the website just tell you the hotel name if it's always going to be the correct hotel.

 3. This video is 2 years old. Does this method still work?

 4. Hey Monica, Thanks for sharing such an amazing hack! Can you tell me, does this still work now? I'm really interested and will go for it! Thanks in advance 🙂

 5. This is an old trick. And the savings are about 25%. Her 60% is a stretch and you will never score it

 6. David Williams

  You’re one smart cookie young lady! Kudos

 7. Clint Richardson

  Advertisement disguised as a travel tip.

 8. Barbara Teresa Rhiannon's Realm

  Yeah, this is a GAME CHANGER. I studied with a marketing group and we had just about EVERY travel hack down but this one. Great video and THANK YOU for saving us thousands of dollars in lodging expenses!

 9. Anushka Roy Art

  THIS WAS CRAZY!!!! THANK YOU SO MUCH💕💕💕

 10. Does this also works for non american citizens?

 11. Life In The Word

  Watching in 2022 and this trick still work!! Thank you so much! My honeymoon cruise was cancelled a week before our wedding and this helping us find a great place.

 12. Lori-Anne Fay

  Smart girl now go for the upgrade, lol with the $20 check in trick. Make sure you sign up for whatever their frequent traveler plan is. Be safe and have fun!!! I love the Westin! They have the best beds!

 13. Next time just make a shorts video not a full video if your tip is hotwire 🤣🤣🤣🤣🤣

 14. BIGGIE SHORTY

  You did this girl. 👏🏾

 15. NotStephenSullivan

  Just booked in New Orleans, LA. Thanks!
  👍🙂

 16. Womble Stacker

  She's so fit,love to go awY with her

 17. WOW, that second hotel with the in unit washing machine looks amazing! This is so so cool, thank you for sharing – about to go try it out. It's unfortunate that I need a specific hotel for an upcoming event because I doubt this will work, but for other things it could be great. Hoping it's still valid in 2022!

 18. This is awesome. Thank you!

 19. After all these years I found this one

 20. LosMagnanimous

  Great hack. Saved a few bucks on an upcoming trip. Thanks!

 21. 11:57 I'm glad you talked about that. This explains why is this too good to be true.

 22. Great job

 23. Creston Heard

  this earned a SUBSCRIBE

 24. Nice hack, but those hotwire fees add another $100+

 25. I wish I saw this video sooner.

 26. Genius! Yet obvious and simple.

 27. Let's just take a moment to appreciate Monica using a Blackmist lens filter on her camera, everything looks so soft in the contrast, yummy!

 28. The real travel hack is to always have extra money in case of emergencies! Also be careful with booking hotels that are too cheap because you might be compromising your safety. You don’t want to save 50% on the hotel costs but lose all of your belongings… 🤔

 29. CARL Rauschkolb

  How many Hotels you been in ? ? ? Cause I don't do that

 30. Awesome!.

 31. Libby Andrews

  Easier way to figure out the hotel is just match the hotel room I age they show with the hotel website photos.

 32. Igal Nudelman

  Is there an option to use it with a refundable option (even if it costs a bit higher)?

 33. Hope I win these, like a good vacation works…thanks

 34. What if I want the seedy kinda trashy spots? I'm so nervous I'll end up in some nice place 😟 screw it here goes… Thanks.

 35. This is AWESOME. Thank u!!!!!

 36. Any tips for all inclusive hotels
  Thanks

 37. Hi any tip for air flight savings
  Thanks so much